Privé

Ja de stropdas gaat ook wel eens af en ben ik bezig met hele andere zaken. Wel bezig, want zomaar stilzitten en nietsdoen is niet aan mij besteed. Met regelmaat wordt er ook gevraagd hoe ik mijn prive leven en het werk met elkaar combineer. Ook een veel gestelde vraag is hoe ik het uitvaartwerk volhoud in persoonlijk opzicht.

Appartementje Antwerpen. Daarnaast heb ik gezorgd voor terugkerende onderbrekingen in mijn werksituatie. Dat is nodig om regelmatig afstand te kunnen nemen van het inhoudelijke werk. Ik heb daartoe de mogelijkheid om naar mijn appartementje te gaan in Antwerpen. Een tweede verblijf waar ik ieder weekend heen ga. Het is gelegen op een prachtige locatie, direct naast een wandelgebied (zie onderstaande foto van mijn hond Simbel) en met de vlakbij gelegen tramlijn ben ik met enkele minuten in de binnenstad. Daar geniet ik van de cultuur en het culinaire aanbod wat de binnenstad te bieden heeft. 

Concertzaal/Schouwburg. Regelmatig ben ik hier te vinden. Ik kan intens genieten van goede klassieke muziek. Daarentegen ook van goed cabaret en toneel. In het verleden ben ik een seizoen op een toneelschool geweest. In de toekomst staat dit zeker nog op het programma om dit een vervolg te geven.

 

Hond Simbel. Een prachtige dagelijkse bron van ontspanning is mijn hond Simbel. Dagelijks ben ik met hem op pad. Een mooie manier om buiten in de natuur je hoofd leeg te maken of juist na te denken over de dingen die ik meemaak.

 

simbel