SDG Dienstenverlening

In 1998 zijn mijn broer en ik gestart met de SDG Dienstenverlening waarin uitvaartverzorging ritueelbegeleiding gecombineerd wordt. SDG staat voor: "SamenwerkenDe Gebroeders". Over de naam SDG en het inmiddels prachtige bedrijf ben ik, zijn wij trots.

Zoals met elke start van een bedrijf hebben wij er ook voor moeten knokken om het bedrijf op de kaart te zetten. Maar dit is meer dan goed gelukt en we hebben een volwaardige plaats ingenomen.

Dienstenverlening: Uitvaartverzorging & Ritueelbegeleiding. Een unieke combinatie. Binnen de ritueelbegeleiding hebben we namelijk onze persoonlijke diensten ondergebracht die wij kunnen toevoegen aan onze uitvaartverzorging. Duidelijk is dat we meer zijn dan alleen uitvaartverzorgers. Om deze reden vonden we de naam begrafenisonderneming, of uitvaartonderneming niet toereikend. Vandaar dat we gekomen zijn op: SDG Dienstenverlening.

Duidelijk is dat een droom van mij veel eerder uitgekomen is dan ik ooit had kunnen dromen. Want er is niets mooiers dan om met je eigen visie je werk te kunnen uitoefenen.

Website: Bezoek de website www.sdgdienstenverlening.nl om meer te weten te komen over mijn werk en ons bedrijf.