Werken met je broer

Niet iedereen heeft het voorrecht dat je broer tegelijk ook je collega, beste vriend en vertrouweling is. Voor mijn broer Jan en ik, is het echter zo normaal, dat wij het bijzondere ervan bijna niet meer zien. Mensen merken dat wel op en het is dan ook niet voor niets dat ze soms zeggen als ze ons nodig hebben: "bel 'de jongens' maar" of "we bellen de gebroeders". Wij rekenen gewoon op elkaar. Niet alleen ons uitvaartwerk, maar zelfs ook onze interesses in religie/levensbeschouwing en mensen zelf, delen we met elkaar. En alsof dit nog niet genoeg is, begrijpen we elkaar ook nog eens behoorlijk in onze muziekhobby; we spelen beiden orgel en piano. Samen staan we met passie en overtuiging achter ons werk. Beiden gesteund door onze opleidingen, en zeker niet minder de inmiddels jarenlange ervaring, die ons beiden op een bijzondere manier hebben gevormd en verrijkt.

Logo: We hebben natuurlijk allebei onze eigen persoonlijkheid en vaardigheden, maar er is ook een gemeenschappelijk deel. Dit wordt tot uitdrukking gebracht in ons logo dat opgebouwd is uit twee afzonderlijke persoonlijke foto's van ons. Hieruit is een silhouet gemaakt. Deze zijn zodanig samengevoegd dat een deel van onze personen samenvalt. We zijn geen tweeling, maar hebben duidelijk heel veel gemeenschappelijk en staan beiden met visie voor ons werk.

logo-sdgLogo: De "SamenwerkenDe Gebroeders" Jan en Nieko Noordzij

Onze raakvlakken zijn uiteraard ook terug te zien op onze persoonlijke websites. We hebben daarom dit logo doorgevoerd, ook naar onze eigen website. Voor mijn eigen website geldt dat mijn silhouet oplicht in het logo.