Gedichtenbundel "Lettertroost"

Op 23 september 2021 is mijn dichtbundel Lettertroost verschenen. Korte gedichten over verlies en rouw.

In mijn jarenlange loopbaan als uitvaartbegeleider heb ik van dichtbij gezien dat woorden troost kunnen bieden. Het zijn vooral de woorden in de vorm van een klein gedicht, spreuk en tekst. Ze bieden vaak de juiste verwoording van het gevoel die nabestaanden op dat moment ervaren. 

Deze bundel bevat kleine gedichten die allemaal betrekking hebben op de periode na het overlijden van een partner. De verschillende fasen van rouwverwerking met de daarbij behorende gevoelens vormen de basis van de gedichten. Ook de ervaringen die ik hoor tijdens nagesprekken met nabestaanden klinken hierin door. 

Muzieklinken

Ik heb twee troostliederen geschreven en opgenomen in deze bundel. Mijn broer Jan Noordzij heeft hierbij muziek gecomponeerd met een zangpartij voor een sopraan. Op dit moment wordt gewerkt aan een professionele opname. Helaas is, vanwege de Coronasituatie, de opname tot nog onbekende datum uitgesteld. Zodra deze beschikbaar is kunt u op deze pagina de link vinden om de uitvoering te beluisteren. Volgt daarvoor mijn facebookpagina of de FB pagina van Lettertroost om snel te kunnen weten wanneer de opnames online staan.

 

Bestelpagina

U kunt de bundel Lettertroost bestellen via mijn boekenbestelpagina.

  • ISBN 9789464357219
  • Blz.: 73
  • EUR 14,50 (exclusief verzendkosten)