Privé

Ja, de stropdas gaat ook wel eens af en ik ben regelmatig met heel andere zaken bezig. Ik ben wel altijd bezig, want zomaar stilzitten en nietsdoen is niets voor mij. Van tijd tot tijd wordt me gevraagd hoe ik mijn privéleven en het werk met elkaar combineer en hoe ik het uitvaartwerk volhoud.

Appartement Antwerpen. Ik zorg voor regelmatige onderbrekingen in mijn werksituatie. Dat is nodig om afstand te kunnen nemen van het intensieve werk. Hiervoor heb ik een appartementje in Antwerpen, waar ik regelmatig heen ga. Het is gelegen op een prachtige locatie, direct naast een wandelgebied (zie onderstaande foto van mijn hond Simbel) en met de vlakbij gelegen tramlijn ben ik met enkele minuten in de binnenstad. Daar geniet ik van de cultuur en culinaire genoegens die de binnenstad te bieden heeft. 

Concertzaal/schouwburg. Regelmatig ben ik hier te vinden. Ik kan intens genieten van goede klassieke muziek, en van goed cabaret en toneel. In het verleden ben ik een seizoen op een toneelschool geweest. In de toekomst hoop ik dit nog eens een vervolg te kunnen geven.

 

Hond Simbel. Een dagelijkse bron van ontspanning is mijn hond Simbel. Elke dag ben ik met hem op pad. Een mooie manier om buiten, in de natuur, mijn hoofd leeg te maken of juist na te denken over de dingen die ik meemaak.

 

simbel