SDG Dienstenverlening

In 1998 zijn mijn broer en ik gestart met de SDG Dienstenverlening waarin uitvaartverzorging en ritueelbegeleiding gecombineerd worden. SDG staat voor SamenwerkenDe Gebroeders. We zijn trots op de naam en op ons prachtige bedrijf. We hebben hard moeten knokken om ons bedrijf op de kaart te zetten, maar dat is meer dan goed gelukt en we hebben een volwaardige plaats in de uitvaartwereld.

Dienstenverlening. Uitvaartverzorging en ritueelbegeleiding is een unieke combinatie. Binnen de ritueelbegeleiding hebben we de persoonlijke diensten ondergebracht die we kunnen toevoegen aan onze uitvaartverzorging. Duidelijk is dat we meer zijn dan alleen uitvaartverzorgers.

Noordzij Uitvaartverzorging. Sinds 1 januari 2021 is met ons onze neef Johan Noordzij parttime werkzaaam en per 1 september 2021 is een uitvaartleidster waarmee wij een samenwerking zijn aangegaan. Daardoor zal nu de naam Noordzij Uitvaartverzorging actief worden als onderdeel van SDG Dienstenverlening. In het najaar van 2021 zullen er twee nieuwe onderdelen van de SDG Dienstenverlening gepresenteerd worden. Duidelijk is dat een droom verder is uitgekomen. Er is niets mooiers dan om met je eigen visie je werk te kunnen uitoefenen.

Website. Bezoek de website www.sdgdienstenverlening.nl om meer te weten te komen over mijn werk en ons bedrijf.

Rouwspeciaal adv - krantenvorm - 2

Advertentie in de rouwbijlage van een streekkrant, geplaatst op 19 februari 2020