Werken met je broer

Niet iedereen heeft het voorrecht dat zijn broer tegelijk ook zijn collega, beste vriend en vertrouweling is. Voor mijn broer Jan en mij is het echter zo vanzelfsprekend dat we het bijzondere ervan bijna niet meer zien. Mensen merken het wel op. Ze zeggen soms als ze ons nodig hebben: "we bellen 'de jongens' of "we bellen de gebroeders". Wij rekenen gewoon op elkaar.

Niet alleen ons werk, maar ook onze interesses in levensbeschouwing en mensen delen we met elkaar. En alsof dit nog niet genoeg is, begrijpen we elkaar ook nog eens behoorlijk in onze muzieksmaak. Samen staan we met passie en overtuiging achter ons werk, beiden gesteund door onze opleidingen en onze inmiddels jarenlange ervaring, die ons op een bijzondere manier hebben gevormd en verrijkt.

Logo. We hebben natuurlijk allebei onze eigen persoonlijkheid en vaardigheden, maar er is ook een gemeenschappelijk deel. Dit wordt tot uitdrukking gebracht in ons logo. Het is opgebouwd uit twee afzonderlijke persoonlijke foto's van ons. Hiervan zijn silhouetten gemaakt. Deze zijn zodanig samengevoegd dat een deel van onze personen samenvalt. We zijn geen tweeling, maar hebben duidelijk heel veel gemeenschappelijk.

logo-sdgLogo de "SamenwerkenDe Gebroeders" Jan en Nieko Noordzij

Onze raakvlakken zijn uiteraard ook terug te zien op onze persoonlijke websites. We hebben daarom dit logo doorgevoerd, ook op onze eigen website. Voor mijn website geldt dat mijn silhouet oplicht in het logo.