Nieko als
Life coach

Persoonlijk, toegankelijk en professioneel
'Het is mij overkomen'

Voor persoonlijk contact:

06 21 28 36 87

Ik heb er niet voor gekozen Life coach te worden, het is mij overkomen. Natuurlijk heb ik me verdiept in het coachen.  Daarnaast maak ik vooral gebruik van mijn jarenlange werkervaring in moeilijke levenssituaties en mijn vroegere vorming als (psychiatrisch) verpleegkundige.

De indringende werkelijkheid die ik tegenkom tijdens mijn werk rond leven en dood, heeft mij gevormd en brengt mij steeds naar de essentie van het leven. Dat is met compassie jezelf en je naasten bejegenen. Dit vereist kwetsbaarheid en moed. Deze elementen moet je ontginnen, ontwikkelen en vooral volhouden.

Bij deze processen wil ik anderen als life coach daartoe aanmoedigen en behulpzaam zijn. Leven is niet iets wat je in je eentje doet. Je hebt daarbij andere mensen nodig. Je leert van elkaar wanneer er verschillen zijn. Deze verschillen probeer ik tastbaar te maken en dat is de kracht van mijn wijze van coachen. Life coach is een eigentijds woord. Voor mij betekent het een stuk(je) met de ander optrekken op zijn of haar levensweg.

Als je niet elke dag met een stok in je ziel roert, vriest hij dicht.

Info

Waarom is Nieko ook Life coach? De ander, Blog enz.

Interventies

De Ontmoeging, De Wandeling, Filosoferen, Zingeving etc.